Racefietsen

Wielrennen is genieten op je mooie racefiets!

Het is een zeer vrije sport, je zit niet vast aan bepaalde tijden en lessen. Je kunt samen wielrennen of gewoon lekker alleen. Heerlijk uitwaaien en stoempen, of een dagje ontspannen toeren met vrienden. In het rivierlandschap van Nederland, of in de bergen bovenop de Marmotte of Galibier. Je eigen strijd met de elementen en het hoofd leegmaken en ontspannen.

Er bestaan heel veel verschillende fietsen. Het is belangrijk dat u een goede racefiets hebt, die bij u past. Dan kunt u het optimale fietsplezier beleven en Remco adviseert u hier graag bij.


Ga naar racefietsen

Mountainbikes

Mountainbiken is fun. Avontuur en beleving. Lekker de natuur in.

Krijg je al zin om over bruggetjes te scheuren en om lekker door de bagger te rijden? Het flitsen langs bomen, het crossen door de plassen en het bikkelen over de paden, is het lekkerste gevoel wat er maar is.

Er bestaan heel veel verschillende mountainbikes. Remco's Cycle Service helpt u graag bij het maken van de beste keuze, als u een mountainbike wilt kopen, waarmee u goed op onverharde wegen of paden, in uitdagende bochten en op steile afdalingen en klimmetjes uit de weg kunt.


Ga naar mountainbikes

Hybride fietsen

Is de zithouding van een racefiets je net even te sportief, maar zoek je toch de snelheid? Probeer dan eens een hybride fiets. Met dit type fiets worden de snelheid en behendigheid van een racefiets, perfect gecombineerd met de meer comfortabele, rechtop zitpositie en met een vlak stuur.

Scott maakt al vele jaren schitterende racefietsen en mountainbikes, maar heeft daarnaast hard gewerkt om het merk voor een breed publiek toegankelijk te maken in de vorm van fraaie hybride fietsen. De kleuren van deze fietsen worden speciaal geselecteerd om er stoer uit te zien, met een sportieve uitstraling.

Er bestaan heel veel verschillende soorten hybride fietsen. Het is belangrijk dat u een goede hybride fiets hebt, die bij u past. Dan kunt u het optimale fietsplezier beleven en Remco adviseert u hier graag bij.

Met onze hulp bent u klaar om nieuwe paden en wegen te verkennen. Fiets, beleef en ontdek!


Ga naar hybride fietsen

Damesfietsen

Als vrouw op zoek naar een sportieve damesfiets? Dan bent u bij Remco's Cycle Service aan het juiste adres!

Speciaal voor de vrouwen, hebben wij een grote keuze aan damesmodellen. Bent u op zoek naar een veelzijdige, sportieve fiets waarmee u korte fietsritjes, maar ook recreatieve tochten kunt maken? Of juist een racefiets voor langere afstanden of voor fietsvakanties met bepakking? Wilt u een sportieve fiets met ultiem comfort en stijlvol design? Of wilt u een sportieve lichtgewicht fiets, waarmee u tempo kunt maken?

Hybride fietsen, mountainbikes en racefietsen, u vindt ze allemaal bij Remco's Cycle Service. In de winkel kunt u ook dameskleding en andere accessoires vinden.

Wij hebben van onderstaande merken fietsen in de winkel staan:


Ga naar damesfietsen

ONZE MERKEN

Bekijk hier onze racefietsen, mountainbikes, hybride fietsen en damesfietsen


Onze fietsen

Wij hebben een breed assortiment fietsen, klik op een van de categorieën hieronder om hier meer over te weten te komen.

Afspraak maken?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is een duidelijke omschrijving van uw reparatieopdracht belangrijk.
Bij een reparatie/servicebeurt streven wij ernaar om dit binnen vijf dagen klaar te hebben.

Als u op 'versturen' klikt krijgen wij uw aanvraag via de mail en kunt u binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens.