C68 Disc Road (frame only)

Categorie: Racefietsen

Merk: Colnago

Model: Unisex

Beschikbaar: Ja

Geometrie: Download gegevens (PDF)
Prijs: € 5.935,00

De Colnago C-serie is een fiets voor de echte fietsliefhebber, die op zoek is naar prestaties maar ook op zoek is naar meer beleving. Deze fiets is zeker een allemansvriend, die geen enkele sportieve uitdaging uit de weg gaat. Remco kan u vanuit eigen ervaring, meer over dit frame vertellen met zijn unieke en exclusieve design. Want de C68 heeft een elegante esthetiek, zelfverzekerde omgangsvormen en u heeft het plezier van het bezitten van een authentiek Italiaans product. In één woord een icoon.

Volledig met de hand gebouwd in Italië volgens traditie, waarbij het concept van het in delen geassembleerde frame behouden blijft, maar dan in een modern jasje. Een combinatie van ambachtelijke technieken en revolutionaire technologieën. De nieuwe C68 van Colnago is gebouwd door de nokconstructie opnieuw te interpreteren. Het eindproduct is een frame met moderne lijnen maar met een klassieke ziel, met een gestroomlijnde en uitgebalanceerde buissectie die hogere prestaties garandeert dan de vorige serie in combinatie met een aanzienlijke gewichtsvermindering.

De C68 heeft volledig geïntegreerde kabels. Het frame is voorzien van CeramicSpeed SLT (Solid Lubrication Technology) balhoofdlagers met levenslange garantie. Op de C68 Road is een NFC-tag geïnstalleerd, onlosmakelijk verbonden met het frame, die toegang geeft tot de informatie die aanwezig is in het digitale paspoort van de fiets.

Geïntegreerde Multitool Doordat de C68 2023 weer een ronde stuurbuis heeft, is de mogelijkheid ontstaan om hier iets speciaals mee te doen. Iedereen heeft op een gegeven moment een multitool nodig voor een kleine aanpassing, die nodig kan zijn tijdens een spectaculaire of niet zo’n spectaculaire rit (zoals een lekke band). Dus hebben ze die tool geïntegreerd in de dop van de headset. Draaien en trekken, dat is alles.

Meer foto's