Kom eens kijken in onze showroom boven in het pand

Daar is een brede keuze aan design en het nieuwste te vinden op racefiets, gravel- en mountainbike gebied. Er staat een uitgekiend assortiment complete fietsen en op maat samengestelde fietsen en hangen de frames overzichtelijk aan de wanden. Er is een exclusief meetsysteem voor het bepalen van een optimale fietshouding. Ook diverse merken fietsonderdelen, kleding, schoenen, helmen, wielsets, zonnebrillen en andere accessoires.

Cadeaubon

Cadeaubon

Een cadeau waar u nooit de plank mee misslaat. Cadeaubonnen zijn altijd leuk om te geven en te krijgen. Het mooiste geschenk voor iedere wielerliefhebber. U kunt zelf de waarde bepalen van onze kadobon, hij is onbeperkt geldig en kan in meerdere keren besteed worden.

Onze winkel is goed bereikbaar door de centrale ligging

De locatie van onze winkel is direct aan de A12 en op 10 minuten loopafstand van station Lansingerland-Zoetermeer (NS en RandstadRail), waardoor het voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Ons pand is gevestigd op bedrijventerrein Lansinghage aan de rand van Zoetermeer en er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Wat maakt Remco’s Cycle Service nu zo bijzonder: persoonlijke aandacht, de juiste merken, prijs-kwaliteit verhouding, advies en nog veel meer.

Onze heerlijke cappuccino staat voor u klaar!