Scott Contessa Speedster Gravel 35

Categorie: Gravelbikes

Merk: Scott

Model: Vrouw

Beschikbaar: Op aanvraag

Prijs: € 1.399,00

De Scott Contessa Speedster Gravel is een aluminium gravel bike voor dames. Deze gravel bike kan perfect ingezet worden voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer, maar uiteraard liggen er met deze fiets ook vele schitterende tochten op bijvoorbeeld de Veluwse heide in het verschiet.

De Contessa Speedster Gravel is een geweldige, speciaal voor dames gemaakte gravelracer die je in staat stelt om op avontuur te gaan. Vooral voor gevorderde gravelracers is de Contessa Speedster Gravel een perfecte keus. Het frame is gemaakt van stevig aluminium dat prima tegen een stootje kan. Het gewicht van de fiets blijft laag dankzij de lichtgewicht carbon voorvork. Deze voorvork dempt schokken en trillingen van het wegdek, waardoor je minder snel last krijgt van vermoeide handen en meer grip hebt op je stuur.

Het lichtgewicht aluminium frame zorgt ervoor dat je met deze fiets bijna elk weggetje aankan. Zowel asfalt, een grindpad of een bosweggetje is geen probleem voor deze fiets. De Contessa Speedster Gravel biedt voldoende comfort door de brede banden om over de onverharde wegen te crossen.