Scott Addict RC eRide 15

Categorie: Racefietsen

Merk: Scott

Model: Vrouw

Beschikbaar: Op aanvraag

Prijs: € 6.999,00

De Scott Addict RC eRide is qua ontwerp gebaseerd op de populaire en comfortabele Scott Addict RC racefiets. Alleen heeft de eRide elektrische ondersteuning gekregen, zodat je nog makkelijker en comfortabeler op een racefiets kunt rijden. Tijdens tegenwind iets minder hard trappen, de berg op ondersteund worden of gewoon lekker vol blazen met wat ondersteuning. Dat is de Scott Addict eRide. De Scott Addict RC eRide is gericht op comfort. Deze elektrische racefiets heeft namelijk een ‘endurance geometrie’, wat inhoudt dat je lange afstanden op deze fiets kunt maken, terwijl je (deels) ondersteund wordt als je aan het trappen bent.

Met een framegewicht van slechts 1,04 kg en een compleet fietsgewicht van 10,75 kg zet de Addict RC eRide een nieuwe maatstaf in de categorie elektrische ondersteuning op de weg.

De Addict RC eRide biedt ondersteuning tot 25 km/uur, waarna het een gewone racefiets wordt. Mahle™ heeft speciaal voor racefietsen fietsondersteuning ontwikkeld om te zorgen voor een natuurlijk rijgevoel, zowel wanneer de achterwielmotor is uitgeschakeld als wanneer hij weer kracht begint te geven. Het frame van de Addict RC eRIDE geeft je de mogelijkheid om het bereik van je batterij te verdubbelen door een extra batterij toe te voegen. De Range Booster wordt geleverd als accessoire en ziet eruit als een simpele fles. Eenvoudig te installeren, het is net alsof je een bidon in een bidonhouder schuift. Het systeem past zich automatisch aan, als er twee stroombronnen zijn.

Aan de fiets zelf is amper af te zien dat het een elektrische fiets betreft. Alleen de achternaaf, de laadpunten en de aan/uit knop boven op het frame laten zien dat het om een elektrische fiets gaat. De accu is prachtig in het frame verwerkt. Deze elektrische fiets heeft een ingebouwde Bluetooth zender, waarmee je je telefoon kunt koppelen, zodat je in de Mahle app al je gegevens in kunt zien, je gebruikt je smartphone dan als je display.

Kortom houd jij van racefietsen, maar houd jij ook van een duwtje in de rug als ondersteuning? Dan is de Addict RC eRide echt iets voor jou.