2023 Alpe d’Huez Disc V26 (frame only)
nieuw

Categorie: Racefietsen

Merk: TIME

Model: Unisex

Beschikbaar: Ja

Geometrie: Download gegevens (PDF)
Prijs: € 3.999,00

De beklimming van de Alpe d'Huez kenmerkt zich door geschiedenis, spektakel, kolossale inspanning, sportiviteit en schoonheid. Deze eigenschappen zijn verweven met elk Alpe d’Huez carbon raceframe dat volledig met de hand gemaakt wordt hier in Europa.

TIME frames staan erom bekend dat ze heel duurzaam gemaakt zijn en veel impact kunnen hebben. De carbon frames zijn zeer sterk en kunnen tegen een stootje.

Rijden op de nieuwe TIME Alpe d'Huez is genieten van iets dat elke beschrijving overstijgt, dat door geen enkele andere fiets kan worden gedupliceerd. Dit is de ultieme racefiets. Het frame heeft volledig geïntegreerde bekabeling en is leverbaar in waanzinnige kleurstellingen, waarbij de mooie carbonvezelstructuur altijd zichtbaar blijft. Wij bieden ook de mogelijkheid het frame volledig custom te laten spuiten.

Dit TIME frame is geschikt voor iedere rijder die op zoek is naar topprestaties, geavanceerde materialen, stijfheid en precisie. Elke rijder die afstand wil nemen van de anonieme mainstream zal dol zijn op de flits en panache van de AdH racefiets.