Logo

High performance racefietsen

TIME high performance raceframes staan door hun speciale productiewijze en schitterende afwerking op een zeer hoog niveau. Veel toprenners zoals Tom Boonen en Paolo Bettini hebben hun successen behaald op een TIME racefiets. TIME Sport International is opgericht in 1987 door de Fransman Roland Cattin. Sinds de oprichting is hun ijzersterke slogan altijd geweest: de uitdaging. Innovatieve technologie, made in France, elegantie, comfort en passie zijn de waarden die TIME altijd hoog houdt. Vandaag de dag zijn we nog steeds trots op het unieke merk TIME.

Het Franse skimerk Rossignol heeft TIME in 2016 overgenomen en zal de nalatenschap van de oprichter Roland Cattin voortzetten en versterken. In 2014 is de AKTIV voorvork geïntroduceerd en is een voorbeeld van de voortdurende innovatie. TIME heeft 2 modellen met ieder hun eigen specifieke karakter.

Zowel voor wedstrijdrijders, als competitief ingestelde fietsers of voor toertochten zullen deze frames perfect aan de behoeftes voldoen.

Alle TIMES zijn te verkrijgen als los frame of als complete fiets tegen een zeer aantrekkelijke prijs. TIME heeft een beperkte productie en alles wordt op bestelling gemaakt. Remco vertelt u graag alles over TIME, want buiten frames maken zij ook hoogwaardige pedaalsystemen voor mountainbikes en racefietsen.

TIME frames worden als enige in Europa geproduceerd, volgens een uniek proces.

lees meer

Types

Geslacht

Beschikbaar

Time

Alpe d'Huez 01 disc blue (frame only) - Carbon

€ 3.699 v.a. € 3.699

Time

MY22 ADH01 blue (frame only) - Carbon

€ 3.699 v.a. € 3.699

Time

MY22 ADH21 white (frame only) - Carbon

€ 2.499 v.a. € 2.499

Time

MY22 Scylon (frame only) - Carbon

€ 3.999 v.a. € 3.999

Onze merken Bekijk hier de verschillende merken racefietsen