Reactie overzicht

Bekijk alle onderstaande reacties

Johan

09/11/2019
Johan

In september 2019 was het alweer een jaar geleden dat Remco mijn RIMONTA FORZA op maat heeft gemaakt. Bij de aflevering was ik al heel blij vanwege de aandacht en het geduld waarmee mijn fiets passend was gemaakt. Daarna werd ik nog veel blijer, toen bleek dat ie geweldig zat. Nadien heb ik veel PR’s kunnen verbeteren. Alles went, dus ook fietsen op een maatfiets. Totdat je weer gaat rijden op je winterfiets. Die is ook prima, maar geeft mij minder het gevoel één te zijn met de fiets. Nog steeds ben ik erg blij met de service van Remco, maar vooral met de fiets natuurlijk. Mijn fiets heeft ook de nieuwe site van Remco gehaald. Kijk maar onder RIMONTA bij de voordelen. Ja, die met de rode accenten.

Geer Pronk

25/09/2019

In juli een Scott Addict 20 Disc gekocht bij Remco's Cycle Service. Ik ben erg tevreden met de fiets, een goed advies bij het aanschaffen. Van mijn oude fiets zijn de maten gemeten en er is een bikefitting gedaan bij mijzelf, om zo probleemloos mogelijk van mijn nieuwe fiets te genieten. Ik gebruik mijn fiets voor gewoon werk,clubkoersjes en toertochten. De fiets wordt met bidonhouders en pedalen afgeleverd (basis). Top. Vakkundig advies.

Ben

04/09/2019

Gisteren thuis natuurlijk even de tijd genomen om mijn racefiets uitgebreid te bestuderen na zijn onderhoudsbeurt. En jawel… hij staat er weer supergoed bij! Voelt ook weer veel beter met nieuw balhoofd en verse banden. Zag ook dat hij weer mooi schoon is en zelfs de hier en daar (pedalen en zo…) optredende corrosie aangepakt is. Heel goed; (wederom) mijn complimenten en dank dus!

Annemarie

05/06/2019

Al jaren krijg ik na een uur of twee fietsen last van mijn rug. Remco heeft mij een zadel van SQ Lab geadviseerd. Het zat meteen goed - geen zadelpijn en bovenal geen rugpijn meer! Zelfs niet na tochten van meerdere uren. Ik heb nog nooit zo lekker op mijn fiets gezeten. BEDANKT!!!!