Rotwild mountainbikes

Het Duitse bedrijf ADP Engineering GmbH werd in 1994 opgericht. Jaren van intensief onderzoek, nauwe samenwerking met toonaangevende technologische partners, de meest moderne en uitgebreide testprocedures met internationale topsporters, brengt hun in staat om hun visie uit te voeren, baanbrekende ideeën en passie voor de mountainbikesport met innovatieve oplossingen.

De kwaliteitscontrole is voldoende voor het geïntegreerde ontwikkelingsproces van een fiets, waarbij ze produceren met efficiënte technologie en de kennis van hun uitgebreide knowhow. De interactie van hoogwaardige Rotwild frames, geometrie en evenwichtige perfectie zijn op elkaar afgestemd.

Voor elementaire vooruitgang met behoud van de stabiliteit en het uithoudingsvermogen worden de frames wetenschappelijk onderzocht met computersimulaties en FEM (Finite Element Method).

Of het u nu een hoge kwaliteit aluminium legering betreft of een carbon fiber constructie, deze ultra-moderne buizenset belichaamt de beste zin van de autonomie van elk Rotwild-bike en zijn eigen karakter.

De letterlijke vertaling van Rotwild is edelhert. Rotwild betekent technisch superieur fietsen.Full suspension HARDTAIL

Onze merken

Bekijk hier de verschillende merken mountainbikes