Bij Remco's Cycle Service draait alles om fietsplezier

Sinds 2004 zijn wij een fietsen speciaalzaak met passie voor het vak. Remco's Cycle Service is niet de grootste fietsenwinkel in de omgeving, maar wel groots in kennis en aandacht.


Toewijding voor de mens en het product staan centraal bij Remco's Cycle Service. Onze werkplaats heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd en vele tevreden klanten brengen hun sportieve fiets bij ons voor onderhoud.

Wij geven ook goed advies over een nieuwe fiets. De klant staat bij ons centraal: wij weten welke fiets bij u past. Hoe weten we dit? Door te luisteren, te kijken, te meten en te passen. Aandacht voor u als klant.

Tien jaar na de lancering van Remco's eigen fietsmerk Rimonta®, is het inmiddels een begrip. Vele modellen hebben een tevreden eigenaar gevonden. Maar ook andere merken racefietsen, mountainbikes, cyclocrossfietsen en hybride fietsen zijn bij ons verkrijgbaar. We bieden optimale service voor de fanatieke fietser. Ook de beginnende fietser helpen wij graag in het zadel.

Remco staat open voor al uw vragen en geeft graag advies. Zie bijgaande video gemaakt voor het TV programma RTL LifestyleXperience.

REMCO KRIJGSMAN

Remco Krijgsman is oprichter en eigenaar van Remco's Cycle Service.

Als 10-jarige jongen kwam Remco bij de Bleiswijkse schaatsvereniging. In de 5 jaar dat hij schaatste, werd hij meerdere keren clubkampioen. In de zomer trainde hij op de fiets en koos hier uiteindelijk ook voor. Jarenlang heeft Remco vele koersen gefietst en gewonnen.

Aan fietsen sleutelen deed Remco al van kinds af aan, op de zolder bij zijn ouders thuis. En na jaren voor diverse fietsenzaken te hebben gewerkt, greep hij in 2004 de kans om voor zichzelf te beginnen. Nu staat hij bekend als specialist in racefietsen en mountainbikes.

Remco volgde zijn passie en heeft nu een succesvol bedrijf opgebouwd met een leuke klantenkring, die dezelfde passie voor fietsen heeft. Hij ademt racefietsen en is daarom ook zijn eigen fietsmerk Rimonta® gestart. Met veel toewijding staat Remco elke dag in zijn winkel, waar hij zijn visie op een goede fiets kwijt kan.

Remco heeft zijn droom waargemaakt en geniet van zijn werk.


Onze fietsen

Wij hebben een breed assortiment fietsen, klik op een van de categorieën hieronder om hier meer over te weten te komen.

Afspraak maken?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is een duidelijke omschrijving van uw reparatieopdracht belangrijk.
Bij een reparatie/servicebeurt streven wij ernaar om dit binnen vijf dagen klaar te hebben.

Als u op 'versturen' klikt krijgen wij uw aanvraag via de mail en kunt u binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens.