Scott hybride fietsen

Scott is een fietsenmerk dat is opgericht in 1958 door de Amerikaanse ingenieur Ed Scott. Inmiddels is het overgegaan in Zwitserse handen. Scott heeft een mooi assortiment hybride toerfietsen in diverse prijsklassen. Ze maken zeer lichte fietsen met superieure rijeigenschappen, gecombineerd met een zeer fraaie uitstraling en afwerking. Multifunctioneel voor naar je werk, vakantie of alleen voor in het weekend.

Hybrides zijn in grote lijnen onder te verdelen in:

Stadshybride: Deze zijn compleet afgemonteerd met o.a. bagagedrager, verlichting, kettingscherm en hebben een comfortabele zithouding.

Sporthybride: Een lichtere en snellere variatie op de alledaagse modellen. Ideaal uitgangspunt voor een vakantiefiets naar eigen inzicht samen te stellen.

Racehybride: Deze lijken veel op een racefiets, maar met recht stuur, bredere banden voor meer comfort. Een echte fiets om te sporten.

Behalve de standaard uitgevoerde hybrides is het mogelijk om een hybride zelf samen te stellen met Remco, bijvoorbeeld met een beltdrive.

Scott heeft ook een mooi assortiment sportieve e-bike fietsen met middenmotor, wat zorgt voor een stabiele fiets met zorgvuldige gewichtsverdeling. Ze zijn uitgevoerd met hoogwaardige Bosch of Shimano STEPS motoren. Hiermee wordt je woon-werk rit een feestje.

Wil je een eenvoudige toerfiets om af en toe een tochtje mee te maken, een woon-werk fiets, of ben je op zoek naar een fiets om de wereld mee rond te fietsen? Fietsen met naafversnelling, derailleur of elektrische ondersteuning.

Binnen het assortiment van Scott slaag je altijd!


Scott hybride fiets
Scott Sub Sport 40 Men

Sub Sport 40 Men

Scott Hybride fietsen
€ 599,-
Scott Sub Sport 30 Men

Sub Sport 30 Men

Scott Hybride fietsen
€ 749,-
Scott Sub Sport 20 Men

Sub Sport 20 Men

Scott Hybride fietsen
€ 999,-
Scott Sub Cross 40 Men

Sub Cross 40 Men

Scott Hybride fietsen
€ 569,-
Scott Sub Cross 20 Men

Sub Cross 20 Men

Scott Hybride fietsen
€ 799,-
Scott Sub Cross 10 Men

Sub Cross 10 Men

Scott Hybride fietsen
€ 999,-
Scott Sub Comfort 20 Unisex

Sub Comfort 20 Unisex

Scott Hybride fietsen
€ 599,-
Scott Sub Comfort 20 Men

Sub Comfort 20 Men

Scott Hybride fietsen
€ 599,-
Scott Sub Comfort 10 Unisex

Sub Comfort 10 Unisex

Scott Hybride fietsen
€ 649,-
Scott Bike Sub Sport 10 Men

Bike Sub Sport 10 Men

Scott Hybride fietsen
€ 1.199,-