TIME: tijdloze elegantie en ultiem rijcomfort

TIME high performance raceframes staan door hun speciale productiewijze en schitterende afwerking op een zeer hoog niveau. Veel toprenners zoals Tom Boonen en Paolo Bettini hebben hun successen behaald op een TIME racefiets.

TIME Sport International is opgericht in 1987 door de Fransman Roland Cattin. Sinds de oprichting is hun ijzersterke slogan altijd geweest: de uitdaging.

Innovatieve technologie, made in France, elegantie, comfort en passie zijn de waarden die TIME altijd hoog houdt.

Vandaag de dag zijn we nog steeds trots op het unieke merk TIME. Oprichter Roland Cattin, die is overleden op 19 oktober 2014, zijn we dankbaar. Het overlijden van de oprichter, veroorzaakte een schok in de fietsbranche.

TIME staat nu voor zijn grootste uitdaging. Het Franse skimerk Rossignol heeft TIME in 2016 overgenomen en zal de nalatenschap van de oprichter voortzetten en versterken.

In 2014 is de AKTIV voorvork geïntroduceerd in de markt en is een voorbeeld van de voortdurende innovatie.

TIME heeft 2 modellen met ieder hun eigen specifieke karakter.

Zowel voor wedstrijdrijders, als competitief ingestelde fietsers of voor toertochten zullen deze frames perfect aan de behoeftes voldoen.

Alle TIMES zijn te verkrijgen als los frame of als complete fiets tegen een zeer aantrekkelijke prijs. TIME heeft een beperkte productie en alles wordt op bestelling gemaakt. Remco vertelt u graag alles over TIME, want buiten frames maken zij ook hoogwaardige pedaalsystemen voor mountainbikes en racefietsen.

TIME frames worden als enige in Europa geproduceerd, volgens een uniek proces.

Lees meer…


Toprenners over hun TIME ervaring

TIME heeft een rijke historie en in bijgaand filmpje komen diverse bekende wielrenners voorbij, met ieder hun eigen unieke positieve TIME ervaring. Voor sommige zelfs de mooiste ervaring uit hun carrière.

Veel toprenners zoals Tom Boonen en Paolo Bettini hebben hun successen behaald op een TIME racefiets.

Revolutionaire AKTIV voorvork

De missie van TIME is een zo comfortabel mogelijke fiets te produceren. Na jarenlang onderzoek is de AKTIV voorvork ontwikkeld.

Diverse onderscheidingen zijn uitgereikt voor de ontwikkeling van de AKTIV vork, die aangepast kan worden aan alle TIME frames. Een revolutionaire vork met een inwendig dempingsysteem om de trillingen, veroorzaakt door het wegdek, in het frame te reduceren. Zodat u daar minder last van ervaart. Dezelfde techniek wordt toegepast in bruggen en flatgebouwen, om slingeren tegen te gaan.

Met de toepassing van de AKTIV voorvork wordt het comfort voor de fietser nog beter, zonder in te boeten aan prestatie.

Onze merken

Bekijk hier de verschillende merken racefietsen

Onze fietsen

Wij hebben een breed assortiment fietsen, klik op een van de categorieën hieronder om hier meer over te weten te komen.

Afspraak maken?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is een duidelijke omschrijving van uw reparatieopdracht belangrijk.
Bij een reparatie/servicebeurt streven wij ernaar om dit binnen vijf dagen klaar te hebben.

Als u op 'versturen' klikt krijgen wij uw aanvraag via de mail en kunt u binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens.