Scott Racefietsen

De fietsen van Scott bestaan uit Zwitserse precisie en Amerikaanse bluf.

Scott is al 60 jaar verbonden met sport en brengt kwaliteitsfietsen op de markt, waardoor meerdere profploegen graag met dit merk rijden. Scott schreef voor het eerst geschiedenis in de fietsenbranche met het maken van 's werelds eerste aerodynamisch stuur. Met dit innovatieve ligstuur legde Greg LeMond de basis voor zijn Tour de France overwinning van 1989. Ooit begonnen als Scott USA, maar sinds het hoofdkantoor in het Zwitserse Givisiez staat is de naam ingekort tot Scott.

Scott staat voor innovatie die wordt geleid door de rijders in het profpeloton en door de recreanten.

De racefietsen van Scott zijn van ongekend hoge kwaliteit en zijn zo ontwikkeld dat ze licht, aerodynamisch en comfortabel zijn. De Scott racefietsen zien er fantastisch uit en zijn met het grootste oog voor detail samengesteld.

Scott is nummer één op het gebied van carbontechnologie en onderhoudt intensieve banden met universiteiten en topingenieurs om in de kopgroep van innovatie te blijven. Er is een constante drive om nieuwe technologieën te verwerken in de Scott fietsen.

Hierdoor zijn alle modellen zeer goed ontwikkeld met een geometrie en materiaal wat voor de rijders het beste is. Het sportieve rijgedrag is voor veel fietsers een reden om te kiezen voor Scott.

Remco's Cycle Service is de Scott dealer voor de regio Rotterdam en Zoetermeer. In onze winkel vindt u een mooie selectie uit de complete collectie Scott fietsen, voor zowel de beginner tot aan de veeleisende fietser. Maar natuurlijk kunnen wij u uit het complete assortiment van Scott racefietsen leveren.

Graag verwelkomen we u bij ons in de winkel met een lekker bakje koffie, zodat u de fietsen kunt bekijken. Wij adviseren u graag over welk model het beste bij u past.

Een Scott racefiets aanschaffen bij Remco's Cycle Service biedt u vele voordelen. Standaard wordt de fiets compleet geleverd inclusief goede Shimano klikpedalen en mooie passende bidonhouders. Een standaard bikefitting is gratis, bij aanschaf van een Scott racefiets. Want wij vinden het belangrijk dat uw fiets perfect is afgesteld en met de grootste zorg en persoonlijke aandacht de deur uitgaat.

U kunt altijd bij ons terecht om de Scott racefiets van uw dromen te kopen!


Onze merken

Bekijk hier de verschillende merken racefietsen