Scott gravel/cyclocross fietsen

Scott is al 60 jaar verbonden met sport en brengt kwaliteitsfietsen op de markt. Met de Scott gravel en cyclocross fietsen komt u op minder bekende paden, of u gaat zelfs helemaal van het pad af. Ze zijn gemaakt om op iedere weg te kunnen rijden, onder alle weersomstandigheden. Of dit nou over een modderig pad is of over een verharde weg, ze zijn heer en meester op ieder terrein.

De Scott Speedster/Addict gravel serie is ontwikkeld om jou met het grootste gemak op avontuur te laten gaan. Deze gravelfietsen beschikken namelijk standaard over een comfortabele en snelle geometrie, hydraulische schijfremmen en een lichtgewicht frame, geschikt voor bredere en grovere banden. Deze onderdelen samen zorgen voor een ultiem soepele rit en veel grip. U kunt met het grootste gemak over een bospad scheuren, maar daarnaast ook een comfortabele rit over de reguliere fietspaden maken.

In onze mooie showroom in Bleiswijk vindt u een selectie aan gravel en cyclocross racers. Van instapmodel tot carbon topmodel en Remco zal u graag adviseren over de mogelijkheden.

U wilt toch ook op een gave Scott gravelracer gezien worden?


Scott Speedster Gravel 30

Speedster Gravel 30

Scott Gravel cyclo fietsen
€ 1.199,-
Scott Speedster Gravel 20

Speedster Gravel 20

Scott Gravel cyclo fietsen
€ 1.599,-
Scott Speedster Gravel 10

Speedster Gravel 10

Scott Gravel cyclo fietsen
€ 1.999,-
Scott Addict Gravel 30

Addict Gravel 30

Scott Gravel cyclo fietsen
€ 2.999,-
Scott Addict Gravel 20

Addict Gravel 20

Scott Gravel cyclo fietsen
€ 3.599,-
Scott Addict Gravel 10

Addict Gravel 10

Scott Gravel cyclo fietsen
€ 5.699,-
Scott Addict CX RC

Addict CX RC

Scott Gravel cyclo fietsen
€ 3.999,-