Zorg en vakmanschap

De werkplaats van Remco's Cycle Service is de belangrijkste plek binnen het bedrijf. Wij weten als geen ander, dat een goede afstelling en werking van de fiets de basis vormen voor veel fietsplezier.

De uitrusting van de werkplaats is bij ons dan ook van een heel hoge kwaliteit en er wordt uitsluitend gewerkt met speciaal professioneel gereedschap, zodat alle frames en onderdelen onbeschadigd en met de grootste nauwkeurigheid kunnen worden gemonteerd. Wij verzorgen ook Di2 analyse en diagnose, voeren updates uit en verhelpen storingen.

In de werkplaats worden alle complete fietsen stuk voor stuk 100% gecontroleerd en afgesteld want niets wordt aan het toeval overgelaten. Remco test altijd alle fietsen zelf voor de deur uit, voordat ze onze werkplaats verlaten. Perfectie staat voorop bij Remco's Cycle Service.

De grote passie van eigenaar Remco is het opbouwen van op maat en persoonlijk samengestelde fietsen, waarbij alles tot in detail wordt uitgedacht en uitgevoerd. De kabelverwerking bij de opbouw van een racefiets is van zeer hoog en verfijnd niveau. Finesse is het toverwoord en er mag geen wanklank uit een opgebouwde fiets klinken. Remco stelt hoge eisen aan de fietsen die hij opbouwt.

Het resultaat is een droomfiets: een lust voor het oog en een lust voor de berijder.

Naast het sleutelen aan nieuwe fietsen, bent u bij Remco's Cycle Service ook aan het juiste adres voor alle soorten reparaties en aanpassingen aan uw race, mountainbike of hybride fiets. Dit gebeurt vaak met originele merk onderdelen en in samenspraak met de klant. Na de reparatie kunt u weer met veel plezier de weg op.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de fietsenbranche kent Remco de fijne kneepjes van het vak. Hij heeft in veel gevallen op al uw vragen en fietsproblemen een passend antwoord! Wilt u direct een afspraak maken?Afspraak maken?

Onze fietsen

Wij hebben een breed assortiment fietsen, klik op een van de categorieën hieronder om hier meer over te weten te komen.

Afspraak maken?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is een duidelijke omschrijving van uw reparatieopdracht belangrijk.
Bij een reparatie/servicebeurt streven wij ernaar om dit binnen vijf dagen klaar te hebben.

Als u op 'versturen' klikt krijgen wij uw aanvraag via de mail en kunt u binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens.