Persoonlijk en betrokken

Wij hebben alles in het werk gesteld om een unieke winkel met showroom neer te zetten. Hier kunt u zien wat er allemaal mogelijk is voor de beginnende en de meer ervaren fietser. Wij zijn overtuigd van de kracht van ons assortiment en onze trouwe terugkerende klantenkring is bevestiging van onze service, advies en aandacht.

Kom eens kijken in onze showroom boven in het pand. Daar is een brede keuze aan design en het nieuwste te vinden op racefiets en mountainbike gebied. Hier staat een uitgekiend assortiment complete fietsen en hangen de frames overzichtelijk aan de wanden. En een exclusief meetsysteem voor het bepalen van een optimale fietshouding. Ook diverse merken fietsonderdelen, kleding, schoenen, helmen, wielsets, zonnebrillen en andere accessoires.

De locatie van onze winkel is centraal gelegen tussen de A12 en A20, waardoor het voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Ons pand is gevestigd op een bedrijventerrein aan de rand van Bleiswijk en er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Wat maakt Remco's Cycle Service nu zo bijzonder: persoonlijke aandacht, de juiste merken, prijs-kwaliteit verhouding, advies en nog veel meer.

Onze heerlijke capuccino staat voor u klaar!


Remco´s Cycle Service


Lorentzstraat 51
2665 JG Bleiswijk
T: 010 - 521 94 17
M: 06 - 271 538 57
E: info@rimonta.nl

Openingstijden


Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 17.30
Woensdag 13.00 - 17.30
Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00

Onze fietsen

Wij hebben een breed assortiment fietsen, klik op een van de categorieën hieronder om hier meer over te weten te komen.

Afspraak maken?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is een duidelijke omschrijving van uw reparatieopdracht belangrijk.
Bij een reparatie/servicebeurt streven wij ernaar om dit binnen vijf dagen klaar te hebben.

Als u op 'versturen' klikt krijgen wij uw aanvraag via de mail en kunt u binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens.