Zadelmeting


Prologo - My Own

Een zeer gerespecteerde Italiaanse fabrikant van zadels met een aantal fraaie modellen, waarvan sommige met opvallende details. Zoals de nieuwste technologische ontwikkeling van CPC techniek, waardoor je een grip effect krijgt op het zadel. Prologo heeft zadels voor alle fiets categorieën. In elke prijsklasse is er een zadel te vinden die bij uw wensen past.

Meerdere pro teams rijden met Prologo zadels en hun meest bekende renners zijn Peter Sagan, Contador en Rui Costa.

Prologo heeft een zadelmeting systeem ontwikkeld dat heet 'My Own'.

Het is een biomechanisch systeem dat u helpt het juiste zadel te kiezen die het beste bij uw fysiologie en eindgebruik past. Het systeem maakt gebruik van gel materiaal dat de afstand tussen de zitbeen knobbels en de holtes onder het bekkengebied goed weergeeft. Met de kit en de geavanceerde software, kunnen wij op een wetenschappelijke manier het beste zadel voor uw fysieke kenmerken aanbieden.

Het ene zadel past nou eenmaal beter bij de vorm van je lichaam en je stijl van rijden, dan een ander.

Bij aanschaf van een Prologo zadel, is de meting gratis en monteren wij het zadel ook kosteloos op uw fiets. Zodat uw nieuwe zadel op de juiste manier wordt afgesteld, om de grootste kans op succes te verzekeren. Hierbij kijken we gelijk of uw fietshouding nog correct is.
Afspraak maken

SQlab - ergonomisch en prestatiegericht

Het zeer specialistische merk SQlab levert o.a. zadels. Alle zadels zijn specifiek ontwikkeld om veelvoorkomende ongemakken tijdens fietsritten weg te nemen en blessures te voorkomen.

De zadels van SQlab zien er op het eerste gezicht uit als reguliere zadels. Wanneer je ze goed monteert, oogt het wat vreemd en lijkt het alsof ze erg ver naar voren staan. De ergonomie van deze zadels zal voor vele mensen een uitkomst zijn, om de houding en eventuele pijntjes tijdens het fietsen te verhelpen of verminderen. De prijzen zijn betaalbaar en in verhouding tot zadels van andere merken zijn deze niet exorbitant.

Een goed zadel is heel belangrijk om klachten aan het zitvlak te voorkomen. De keuze van het zadel is erg persoonlijk. Het hangt af van de vorm en de afstand tussen uw zitbotten of een zadel bij u past. De één zweert bij een hard zadel, de ander heeft liever een zachter exemplaar.

Omdat SQlab werkt met geavanceerde meetapparatuur, is productadvies zo exact als een rekensom. Door de lichamelijke verhoudingen op te meten en de zitpositie te bestuderen, wordt precies bepaald welk product de juiste keuze is. Daarom is Remco speciaal getraind om de metingen van SQlab uit te voeren, met de meetapparatuur die aanwezig is bij Remco's Cycle Service.

Bij aanschaf van een SQlab zadel, is de meting gratis en monteren wij het zadel ook kosteloos op uw fiets. Zodat uw nieuwe zadel op de juiste manier wordt afgesteld, om de grootste kans op succes te verzekeren. Hierbij kijken we gelijk of uw fietshouding nog correct is.
Afspraak maken

ONZE PARTNERS & MERKEN

Een kleine selectie van onze partners en merken

Onze fietsen

Wij hebben een breed assortiment fietsen, klik op een van de categorieën hieronder om hier meer over te weten te komen.

Afspraak maken?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is een duidelijke omschrijving van uw reparatieopdracht belangrijk.
Bij een reparatie/servicebeurt streven wij ernaar om dit binnen vijf dagen klaar te hebben.

Als u op 'versturen' klikt krijgen wij uw aanvraag via de mail en kunt u binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens.